Piró Orfebres

'Taller de orfebrería' pirorfebres.com / en.pirorfebres.com

  • La página web de Piró Orfebres ofrece un catálogo online de productos de orfebrería y un blog.
  • Piró Orfebres realiza unas excelentes obras personalizadas. Diseño y desarrollo web de Luthiers de Webs.
  • Catálogo online con buscador por facetas de la web de Piró Orfebres. Diseño y desarrollo web de Luthiers de Webs.
  • Blog de Piro Orfebres. El blog también cuenta con un apartado de prensa y de recursos. Diseño y desarrollo web de Luthiers de Webs.
  • Vista de la página web de Piró Orfebres en portatil y tablet. Diseño y desarrollo web de Luthiers de Webs.
  • Página de los principales tipos de creaciones de Piró Orfebres. Diseño y desarrollo web de Luthiers de Webs.
Llengües

A causa de la seua repercussió cada vegada més internacional, s'ha desenvolupat una pàgina web multilingüe, estant disponible tant en castellà com en anglès.

 

Especificacions tècniques destacades

 

Piró Orfebres és una empresa familiar tradicional, establida en el barri de l'El Carmen de València. Van començar la seua marxa en 1925, per la qual cosa compten amb quasi un segle d'història. Són els orfebres de referència a València i a Espanya, i cada vegada reben més comandes internacionals (entre altres països cal destacar El Vaticà i EUA).

El projecte per a Piró Orfebres ha consistit en la realització d'una pàgina web corporativa amb un catàleg online de projectes realitzats per ells, de manera que servisca d'inspiració als seus clients per a crear les noves obres que els encarreguen. Totes les obres que realitzen són úniques i realitzades amb les mateixes tècniques artesanals que quan van començar en 1925.

A causa del gran nombre d'obres en la seua haver-hi, la pàgina web incorpora un cercador avançat que permet filtrar la gran quantitat d'obres que mostrades en el catàleg online, perquè l'usuari puga trobar la inspiració per a la seua nova obra fàcilment.

Aquest projecte ha inclòs l'organització i revisió de la informació, el disseny gràfic i el desenvolupament web. A més, s'han dut a terme altres tasques com la formació per a la inserció dels diferents tipus de continguts de la web, consells i la resolució de dubtes.

La web pretén mostrar qui són Piró Orfebres, a què es dediquen, les obres més importants que han realitzat en els últims anys, així com les notícies relacionades amb ells o amb el món de l'orfebreria.

Quant al disseny, cal destacar que es va dur a terme un disseny web totalment a mesura i responsive, segons l'estètica acordada amb Piró Orfebres, usant de base el software lliure Drupal 7. S'ha cercat en tot moment aconseguir que el disseny servira de nexe d'unió entre la informació mostrada i la bellesa de les seues obres, deixant clar en tot moment que són artesans tradicionals.

NomDescripcióPágina web multilingüeEs tracta d'una pàgina web desenvolupada tant en castellà com en anglès.Cercador avançatLa pàgina web incorpora un cercador avançat que, mitjançant facetes, permet filtrar la gran quantitat d'obres que mostren al seu catàleg online, perquè l'usuari puga trobar la inspiració per a la seua nova obra fàcilment.BlogLa pàgina web de Piró Orfebres compta amb un blog on publiquen contingut relacionat amb el món de l'orfebreria i arts artesanals afins, així com notícies i novetats relacionades amb l'empresa d'orfebreria i les seues obres.Disseny web a mesuraEl disseny web de la pàgina està totalment personalitzat, per la qual cosa s'ha realitzat enterament sota les especificacions estètiques aportades pel client, sense la utilització de cap plantilla gràfica.Disseny web responsiveS'ha realitzat un disseny web adaptatiu o responsive, que permet la correcta visualització de l'assetge web tant en dispositius mòbils com en tablets, ordinadors portàtils o de sobretaula, i en pantalles de grans dimensions.Software utilitzatA la web de Piró Orfebres s'ha optat pel software open source Drupal en la seua versió 7. A més de ser un programari open source, Drupal és un programari amb una gran comunitat de desenvolupadors que ho sustenten, permetent el creixement futur de la pàgina web.